GOTOVO JE: Potpisao za Makabi do 2025. godine!

Autor:

Sport

18.05.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševio čelnike "ponosa Izraela".

GOTOVO JE: Potpisao za Makabi do 2025. godine!

Foto: Starsport

Američki krilni košarkaš Bonzi Kolson, posle impresivne prve sezone u Evroligi produžiće ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva do 2025. godine.

 

 

- Uzbuđen sam, velika je privilegija da mogu da potpišem produženje ugovora sa ovim timom. Ovo je moja prva sezona u Evroligi i pokušavam da rastem kao igrač i da se potrudim da doprinesem ka što više titula ovom posebnom klubu - istakao je 27-godišnji Amerikanac.

Kolson je stigao u Izrael nakon impresivne sezone u Turskoj, gde je sa Pinar Karšijakom bio MVP FIBA Lige Šampiona. Amerikanac koji bi mogao da nastupi za Zelenortska Ostrva na predstojećem Svetskom prvenstvu nije krio ushićenje pošto je potpisao produženje ugovora.

Kolson ima i NBA iskustvo, ali se nije proslavio u najkvalitetnijoj ligi na svetu. Niko ga nije izabrao na draftu 2018. godine, a odigrao je samo osam utakmica u dresu Milvoki Baksa. Više vremena proveo je u razvojnoj ligi. Evropsku avanturu otpočeo je u Darušafaki 2019. godine, a takođe je nastupao i za francuski Strazbur.

Bonzi Kolson je imao dobru prvu sezonu u elitnom košarkaškom takmičenju Evrope. Beležio je u proseku 10,7 poena, 5,6 skokova uz indeks korisnosti 13,1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading