ZVEZDAŠI GA ŽELJNO ČEKAJU! Evo kada Bahar STIŽE na Marakanu! Poznato i ko ga MENJA u Haifi!

Autor:

Sport

18.05.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će sa novim trenerom ući u novu sezonu i dočekati takmičenje u Ligi šampiona.

ZVEZDAŠI GA ŽELJNO ČEKAJU! Evo kada Bahar STIŽE na Marakanu! Poznato i ko ga MENJA u Haifi!

Foto: Starsport

Barak Bahar i Kings Kangva na Marakani

Šampion Srbije se u današnjoj poruci zahvalio Milošu Milojeviću na svemu što je učinio za klub, ozbirom da mladom stručnjaku ističe ugovor na kraju sezone.

Time su na Marakani najavili dolazak Baraka Bahara, čiju je seobu na klupu Crvene zvezde potvrdio i najbolji fudbaler Makabi Haife - Tjaron Šeri.

Ostalo je samo da se obavi promocija izraelskog stručnjaka u novom-starom prvaku Superlige Srbije, a kako saznaje "Mozzart Sport", očekuje se da Bahar u Beograd doputuje naredne nedelje na potpisivanje ugovora.

Zato su mesecima unazad u Haifi tragali za Baharovim naslednikom, a jedna od opcija bio je i bivši trener Partizana Marko Nikolić, kao i selektor Bugarske Mladen Krstajić.

Foto: Starsport

 

Posle svega su se u Makabiju odlučili "use i u svoje kljuse", pa će budućeg trenera Zvezde na klupi zameniti Mesej Dego, koji je do sada radio kao šef struke omladinskog tima Haife.

Iako je pre samo 12 meseci stigao u Makabi, rezultatima je zaslužio poverenje uprave, koja mu je ukazala priliku da debituje na klupi seniorske ekipe.

Neće to biti nepoznanica Degu, jer je značajno iskustvo stekao vođenjem nekoliko seniorskih timova, uglavnom u Izraelu, ali značajnijih uspeha nije imao.

Čelnici Makabi Haife smatraju da bi dovođenje novog trenera predstavljalo rizikovanje, dok domaći stručnjaci već znaju sistem funkcionisanja i lakše se uklapaju u rad ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading