NAJVEĆA ZAGONETKA MILANA: Šta raditi sa Brahimom Dijazom?

Autor:

Sport

19.05.2023

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" i dalje razmišljaju o otkupu ugovora mladog Španca.

NAJVEĆA ZAGONETKA MILANA: Šta raditi sa Brahimom Dijazom?

Foto: Tanjug/AP

Milan je dogovorio sa Realom pre skoro dve godine dvogodišnju pozajmicu Brahima Dijaza sa opcijom otkupa na isteku iste od 22 miliona evra. Momak koji je imao i svetle i ne tako svetle momente na San Siru, sada je praktično ni na nebu ni na zemlji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brahim Dijaz

Mnogi mediji su preneli da u Milanu nameravaju da ispregovaraju sa Realom smanjenje otkupne cene. Sa 22 na nekih 15 miliona evra. Međutim, sada kako prenose mediji iz Španije, dolazi do novog momenta - Madriđani žele u svojim redovima Dijaza.

To bi značilo da, ako ga Real zaista hoće, da bi Milan mogao i da zaradi. Da prvo otkupi igrača za 22 miliona, a onda ga proda "kraljevskom klubu" za 27 miliona evra. Naravno, to tako deluje u teoriji.

U praksi pitanje je da li Milan želi da rizikuje, jer šta ako se Real ipak ne odluči da ponovo otkupljuje tog igrača. Ili barem ne po toj ceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading