SKANDAL NA "KARAĐORĐU"! Firmaši "preslišavali" igrače Vojvodine! "Gubili smo bodove od seljaka"...

Autor:

Sport

18.05.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u polufinalu Kupa Srbije od Čukaričkog sa 0:1.

SKANDAL NA "KARAĐORĐU"! Firmaši "preslišavali" igrače Vojvodine! "Gubili smo bodove od seljaka"...

Foto: Starsport

Gol odluke za pobedu "brđana" postigao je rezervista Luka Adžić, samo tri minuta pošto je kročio na teren.

Bivši igrač Crvene zvezde je u 68. minutu ušao u igru, a samo 180 sekundi kasnije zatresao mrežu golmana Simića.

Tako su izabranici Dušana Kerkeza, ipak, prošli u finale na megdan beogradskim crveno-belima, koji su dan ranije bili bolji od TSC-a sa 3:0.

Podsetimo, meč Vojvodine i Čukaričkog prekinut je u 32. minutu zbog jake kiše pri vođstvu gostiju od 2:0, ali je danas odigran ispočetka jer tako nalažu Propozicije takmičenja.

Foto: Starsport

 

Neuspeh Novosađana teško je pao njihovim najvernijim navijačima, pa su "firmaši" odlučili da "održe lekciju" svojim ljubimvima posle utakmice.

Skandalozna scena proširila se društvenim mrežama, u kojoj se vođa navijačke grupe "Firma 1989" obraća igračima, koji su mirno stajala pred njima.

- Gubili smo bodove od seljaka koje ne gleda ni uža rodbina, Kolubara... da ne nabrajam. Ako ste zadovoljni kako ste odigrali ovu sezonu mi smo još zadovoljniji, ako mislite da je ovo dobra sezona za vašu karijeru super, ali igraćete treću belgijsku - rečeno je igračima Vojvodine.

Pehar u Kupu Srbije brani Crvena zvezda, koja je prošle sezone posle penala u finalu bila bolja od večitog rivala Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading