ČUKA BOLJA OD VOŠE I U DRUGOM MEČU: "Brđani" se plasirali u finale Kupa Srbije, Zvezdino dete donelo pobedu beogradskoj ekipi!

Autor:

Sport

18.05.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan gol dovoljan za veliko slavlje.

ČUKA BOLJA OD VOŠE I U DRUGOM MEČU: "Brđani" se plasirali u finale Kupa Srbije, Zvezdino dete donelo pobedu beogradskoj ekipi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Vojvodinu u Novom Sadu 1:0 i tako se plasirali u finale Kupa Srbije, gde će se za trofej boriti protiv Crvene zvezde.

Na taj način belo-crni su ispravili veliku nepravdu, s obzirom na to da im je poništeno sve što su uradili do 32. minuta utakmice igrane u sredu, kad su stekli dva gola prednosti. Podestimo, zbog kiša meč je prekinut, a danas se sve igralo ispočetka.

U 71. minutu Čukarički je poveo, Tošić je ostao sam na levoj strani, idealno je centrirao, na drugoj stativi na loptu je natrčao i glavom u mrežu Vojvodine sproveo Luka Adžić, koji je u igru ušao samo četiri minuta ranije – 0:1. Mogao je Čukarički da potvrdi trijumf u 90. minutu, ali je tada Luka Stojanović fantastičnim udarcem sa 25 metara pogodio stativu, a u nastavku akcije probao je Ivanović, potom je i Simić odbranio udarac Adžića.

Republika

Foto: Starsport

Luka Adžić

Ekipa sa Banovog brda će u velikom finalu igrati protiv Crvene zvezde. I dalje nije poznato gde će se meč odigrati, kao glavni favorit za organizaciju prestižne utakmice slovi stadion TSC-a u Bačkoj Topoli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading