KRAJ EVROPSKE BAJKE: "Radnička klasa" poklekla u Milanu - Miljakovac se sa "čizme" vraća uzdignuta čela! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.05.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I poslednji srpski klub je okončao učešće u ovosezonskim Evro kupovima.

KRAJ EVROPSKE BAJKE: "Radnička klasa" poklekla u Milanu - Miljakovac se sa "čizme" vraća uzdignuta čela! (VIDEO)

Foto: FK Miljkovac

Četiri evropska susreta i isto toliko poraza, učinak su fudbalera Miljakovca u premijernom učešću na međunarodnoj sceni, ali apsolutno niko u redovima popularne "radničke klase" ne može biti nezadovoljan prikazanim.

 

Pre tačno šest meseci dve ekipe su svoj prvi susret u okviru "Feniks trofeja" odigrale na stadionu Voždovca na popularnom krovu, ekipa Brere iz Milana slavila je u reviji golova, rezultatom 5:3. Nakon navedenog susreta, ekipa Miljakovca je dva puta poražena od danskog Skjolda iz Kopenhagena, oba susreta su okončana rezultatom 0:5, čime je i definitivno beogradski klub ostao bez šanse da se nađe na završnom turniru, ali se put "grada mode" krenulo sa jasnim ciljem da se pruži zapažena partija i ostvari što bolji rezultat. U tome se i uspelo...

 

 

Fudbaleri Miljakova jesu i ovoga puta poraženi rezultatom 2:4, ali se mora istaći da su lepe pogotke u 30. minutu postigli Uroš Vukmirović koji je krunisao sjajan prodor po levom krilu, kao i Filip Ranković u 79. minutu kada je beogradski klub "prodao foru" Italijanima, brzo izveo slobodan udarac na sredini terena nakon kojeg se strelac pogotka našao u situaciji "jedan na jedan" sa čuvarom mreže Brere.

 

 

- Feniks trofej - "grupa C", 4. kolo:

Brera Milano (Italija) - Miljakovac (Srbija) 4:2 (2:1)

Stadion: "Sivika Arena"

Strelci za ekipu Miljakovca: U. Vukmirović u 30. i F. Ranković u 79. minutu

Miljakovac (Beograd)-startna postava: B. Jovanović, Manić, Milojević, Tašić, Tanasković, N. Jovanović, Ranković, Dimitrov, Vukmirović, Petković, Škara.

Ekipa Miljakovca se vraća obavezama u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" gde u ovom momentu sa 37 osvojenih bodova zauzima petu poziciju, a do kraja ovosezonskog takmičenja predstoje im mečevi protiv Velike Moštanice i Rekreativa 011.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading