CRVENO-BELI SPAS SEZONE PRONAŠLI U NADOKNADI VREMENA: Nakon goleade, "slađi deo kolača" putuje u Sombor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bod vredan ka kuća...

CRVENO-BELI SPAS SEZONE PRONAŠLI U NADOKNADI VREMENA: Nakon goleade, "slađi deo kolača" putuje u Sombor!

Foto: FK Radnički Sombor

Ovosezonsko takmičenje u okviru MFL Sombor 1. razred obiluje velikom neizvesnošću kada su u pitanju i vrh tabele, ali je izuzetno zanimljiva i borba u donjem delu tabele.

 

Tri kola pre okončanja takmičenja bodovna razlika između prvoplasirane ekipe Poleta iz Sivca i četvrtoplasiranog BSK-a iz Bačkog Brestovca, iznosi svega dva boda i samim tim je potpuno jasno da će se do poslednjeg sudijskog zvižduka voditi velika borba za plasman u viši rang takmičenja, a istovremeno na dnu tabele, uz već "prežaljenu" ekipu Telečkog, grčevitu borbu za očuvanje statusa, vodi još pet ekipa.

Prethodnog vikenda na stadionu u Bačkom Bregu odigran je susret u kojem su se sastale ekipe domaćeg Dinama 1923 koji se nalazi u samom vrhu tabele i somborskog Radničkog kojem svaki osvojeni bod znači korak bliže opstanku.

Domaćin je smatran apsolutnim favoritom i bio je na pragu osvajanja važnih bodova. Susret je ušao u nadoknadu vremena. Bačkobrežani su imali prednost 3:2 do koje su stigli pogotkom u 89. minutu, da bi štoper Somboraca Dulić udarcem sa 16 metara po treći put matirao čuvara mreže Dinama 1923 za veliko slavlje momaka u crveno-beloj sportskoj opremi i njihovih navijača.

Foto: FK Radnički Sombor

finiš šampionata donosi zadovoljstvo u Sombor

 

Ovim bodov Somborci su stigli do 24 poena u aktulenoj sezoni. Trenutno se nalaze na 11. poziciji na tabeli i u ovom momentu imaju pet bodova više u odnosu na Polet iz Rastine koji se nalazi u zoni ispadanja. Priliku da i definitivno obezbede opstanak, crveno-beli će imati narednog vikenda kada će na Gradskom stadionu u Somboru dočekati Zadrugar iz Srpskog Miletića.

Sa druge strane ekipa Dinama 1923 je na svom terenu izgubila dva važna boda u borbi za vrh tabele, a pogodak Dulića u nadoknadi vremena prouzrokovao je da Bačkobrežani prvu poziciju na tabeli prepuste ekipi Poleta iz Sivca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading