SERIJA NEUSPEHA JE NASTAVLJENA: Novim porazom klub se našao na ivici ponora! Hoće li neko zaustaviti agoniju?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijom neuspeha sebe su doveli u bezizlaznu situaciju.

SERIJA NEUSPEHA JE NASTAVLJENA: Novim porazom klub se našao na ivici ponora! Hoće li neko zaustaviti agoniju?

Foto: KFK Ravna Gora

Fudbalerima KFK Ravne Gore ne cvetaju ruže ovog proleća. U okviru Prve beogradske lige - "grupa A", popularna "crna trojka" je u nastavku šampionata zabeležila svega jedan trijumf (Beograd Karaburma 1:0) i isto toliko remija (Bratstvo Krnjača 1:1), a u duelu protiv ostružničkog Borca zabeležili su peti vezani neupseh.

 

Na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji gosti iz Ostružnice su već tokom prvih 45 minuta igre stekli nedostižnu prednost koju su u nastavku samo uvećali. Počasni pogodak za domaćina postigao je Kuručev u poslednjim trenucima meča.

Treba napomenuti da je gol ekipe KFK Ravna Gora prvi koji je golman Borca Marko Đelov primio nakon više od 500 minuta fudbala.

- Prva beogradska liga - "grupa A", 22. kolo:

KFK Ravna Gora (Beograd) - Borac (Ostružnica) 1:5 (0:3)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Strelci: Kuručev za KFK Ravnu Goru; Martinović (2), Stanković, Knežević, Stokić za Borac

Foto: KFK Ravna Gora

"Petarda" za peti poraz u nizu

 

Nakon novog neuspeha KFK Ravna Gora se nalazi na pretposlednjoj 13. poziciji sa svega 15 osvojenih bodova i u finišu šampionata predstoji im grčevita borba za opstanak u okviru Prve beogradske lige - "grupa A". Do kraja takmičenja "crna trojka" će se sastati sa ekipama Šećeranac Ade, Poštar Zvezdare, Heroj Poleta i Balkan Mirijeva.

Sa druge strane ostružnički Borac i dalje gaji nadu da u finišu šampionata može dostići vodeću Umku i plasirati se u Beogradsku zonu, a u naredna četiri prvenstvena kola sastaće se sa ekipama Busije, Posavac Tišma, BSK 1925 i Umke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading