CRNO-BELI U NOVOJ SPORTSKOJ OPREMI: Opštinsko rukovodstvo uručilo vrednu donaciju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsticaj razvoju seniorskog i omladinskog sporta.

CRNO-BELI U NOVOJ SPORTSKOJ OPREMI: Opštinsko rukovodstvo uručilo vrednu donaciju! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri ČSK Pivare iz Čelareva i pored svih problema, aktuelnu sezonu u okviru Područne fudbalske lige Sombor, uspešno privode kraju.

 

Tokom prolećnog dela šampionata crno-beli su u 11 prvenstvenih duela zabeležili dva trijumfa, tri remija i šest poraza, ali su zahvaljujući jesenjem ostvarenju ipak ostali u gornjem delu tabele i nisu strepeli za opstanak u navedenom stepenu takmičenja.

Ovoga puta predstavnici opštine Bačka Palanka su posetili čelarevski sportski kolektiv i tom prilikom su klubu uručili vrednu donaciju u vidu sportske opreme (trenerke, šuškavci i jakne) kao podsticaj razvoju seniorskog i omladinskog sporta.

 

Kada je reč o finišu ovosezonskog takmičenja, pred fudbalerima ČSK Pivare su još četiri prvenstvena iskušenja. Već u nedelju 21. maja gostuju u Staparu gde će se sastati sa budućim članom Vojvođanske lige Sever, ekipom Hajduka, a zatim slede i dueli protiv Tvrđave iz Bača na domaćem terenu, a nakon gostovanja u Liparu, "zavesa na aktuelni šampionat biće spuštena" u Čelarevu kada će ČSK Pivara ugostiti Našu Zvezdu iz Silbaša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading