SVI NA STADION: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde uputio apel navijačima! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutak odluke je sve bliži.

SVI NA STADION: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde uputio apel navijačima! (VIDEO)

Foto: Starsport

Takmičenje u okviru ovosezonske plej-of faze Prve lige Srbije, ulazi u svoju završnu fazu. Još 180 minuta igre je preostalo, a sva odgovore na sva nerazjašnjena pitanja, dobićemo najkasnije 27. maja za kada su zakazani susreti sedmog, poslednjeg kola.

 

Od ranije je poznato da su plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala obezbedile ekipe novobeogradskog IMT-a i Železničara iz Pančeva, dok će se ekipa RFK Grafičara naći u baražu za popunu Superlige Srbije. Naredna dva prvenstvena kola doneće odluku i o drugoj ekipi koja će pokušati kroz doigravanje da se domogne najjačeg ranga takmičenja, a na osnovu stanja na tabeli za to mesto trenutno figuriraju tri ekipe.

Sremskomitrovački Radnički u ovom momentu ima dva boda prednosti u odnosu na ekipe Inđije Toyo Tires i Jedinstva sa Uba, a upravo u subotu 20. maja na stadionu "Dragan Džajić" snage će odmeriti ubski crveno-beli i ekipa iz Sremske Mitrovice.

Uoči navedenog susreta, pozic navijačima uputio je i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i srpski reprezentativac Boško Janković:

- Ubljani moji, pozdrav od Boška Jankovića. Želeo bih da vas pozovem na najbitniju utakmicu u ovoj sezoni gde naše Jedinstvo igra u subotu. Da u što većem broju dođete i podržite Jedinstvo do pobede.

 

 

- Plej-of Prve lige Srbije, 6. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Radnički (Sremska Mitrovica)

Stadion: "Dragan Džajić"

Datum, Subota, 20. maj

Početak: 17 časova

Nakon navedenog susreta protiv sremskomitrovačkog Radničkog, ekipa Jedinstva u poslednjem prvenstvenom kolu gostuje u Pančevu gde će se sastati sa novim superligašem, ekipom Železničara.

- Parovi 6. kola plej-ofa Prve lige Srbije:

Radnički (Novi Beograd) - IMT (Novi Beograd)

Jedinstvo (Ub) - Radnički (Sremska Mitrovica)

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Železničar (Pančevo)

Inđija Toyo tires (Inđija) - RFK Grafičar (Beograd)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading