DOŠLO JE VREME TITULA DA SLAVI SE: Svi na stadion - sledi proslava čekana deceniju i po! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazali su i dokazali da ih u aktuelnoj sezoni niko ne može ugroziti.

DOŠLO JE VREME TITULA DA SLAVI SE: Svi na stadion - sledi proslava čekana deceniju i po! (VIDEO)

Foto: FK Crni Vitez Kalište

Ko čeka, taj i dočeka. Nakon punih 15 godina Kalište je dočekalo da proslavi šampionsku titulu.

 

Fudbaleri Crnog Viteza više nego zasluženo, sezonu 2022/23 završavaju na prvoj poziciji Opštinske lige Malo Crniće i velika proslava zakazana je za subotu 20. maja kada če u Kalištu na stadionu "Nikola Milovanović" gostovati Stig iz Malog Crnića..

Pred početak navedenog meča klub će organizovati i veliku proslavu, a povodom navedenog, sportski kolektiv iz Kališta je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Obaveštavamo vas da u subotu igramo poslednju utakmicu na našem domaćem terenu u ovoj sezoni. Na dva kola do kraja, naši momci su u prednosti šest bodova u odnosu na drugoplasiranu ekipu iz Crljenca, sa kojima smo u međusobnim duelima tri puta izašli kao pobednici. Pozivamo vas da dodjete u subotu i podržite naše Vitezove u overi titule i plasmanu u baraž MFL Mlava. Neizmerno smo vam zahvalni na podršci koju ste nam pružili u lepim i u teškim trenucima. Pozivamo vas da dođete i sa nama proslavite ovaj prelepi momenat, titulu posle 15 godina! Vi ste naš 12-i ograč koji pravi razliku na terenu, a i van njega!

 

 

- Opštinska liga Malo Crniće.

Crni Vitez (Kalište) - Stig (Malo Crniće)

Stadion: "Nikola Milovanović", Kalište

Datum: Subota, 20. maj

Početak: 17 časova

Kao što je rečeno u saopštenju, ekipa Crnog Viteza obezbedila je baraž za popunu Međuopštinske lige Mlava, ali je potpuno jasno da klub iz Kališta apsolutno zaslužuje da se nađe u međuopštinskom fudbalskom rangu takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading