LAV ĆE SHVATITI DA NIJE KRALJ DŽUNGLE: BUSK-ovci grabe ka vrhu tabele - na tom putu im stoje nekadašnji superligaši! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.05.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš šampionata donosi neviđenu dramu.

LAV ĆE SHVATITI DA NIJE KRALJ DŽUNGLE: BUSK-ovci grabe ka vrhu tabele - na tom putu im stoje nekadašnji superligaši! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK BUSK

U godini u kojoj proslavljaju 11 decenija postojanja, fudbaleri beogradskog BUSK-a vode veliku borbu za vrh tabele Međuopštinske lige Beograd - "grupa A".

 

Pet kola pre kraja ovosezonskog takmičenja BUSK drži treću poziciju na tabeli sa 48 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Železnik 1930, dok ekipa Bežanije u ovom momentu zautima lidersku poziciju sa 51 osvojenim bodom.

Prethodnog vikenda pred pedesetak ljubitelja fudbala BUSK je u Ugrinovcima savladao domaći Sinđelić rezultatom 2:0, Golove za pobedničku ekipi postigli su Ćopić u 40. i Arsenović u 81. minutu susreta i ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje narednu takmičarsku rundu u okviru koje će se odigrati veliki derbi protiv Železnika 1930.

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa A", 22. kolo:

Sinđelić 2012 (Ugrinovci) - BUSK (Beograd) 0:2 (0:1)

Stadion: FK Sinđelić u Ugrinovcima

Gledalaca: 50

Strelci: Ćopić u 40. i Arsenović u 81. minutu za BUSK

Žuti kartoni: Vladetić, Radić, Radojčić (Sinđelić 2012); Kosanović, Đorđević, Arsenović, Ćopić (BUSK)

Sinđelić 2012 (Ugrinovci): Stojnović, Košutić, Vladetić, Radić, Stevanović, Nedeljković, Radovanović, Kosanović, Popović, Radojčić, Petrović

BUSK (Beograd): Paranosić, Kosanović, Petrović (Lukić), Obrovski, Đorđević, Arsenović (Marjanović), Drobnjak, Markioli, Vasić, Ćopić, Lukić.

 

Uoči predstojećeg susreta BUSK je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- U nedelju 21. maja, Vaša podrška nam je potrebnija nego ikada. Teren u Bloku 45 biće poprište bitke u kojoj će lav pokušati da dokaže da je kralj džungle, ali u džungli se javljaju obrisi neke nove nemani. Baraž za viši rang je tu, baš na mestu na kojem će lav shvatiti da možda i nije kralj džungle. Dođite, povedite drugara, roditelje, tetke, strine. Ponesite sportske rekvizite, šerpe, svetu vodicu, grlo i dlanove. Pomozite BUSK-u da dođe do istorijskog rezultata.

Meč između BUSK-a i Železnika 1930 igra se na terenu u novobeogradskom Bloku 45 u nedelju 21. maja sa početkom od 17 časova.

- Rezultati 23. kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa A":

Sinđelić 2012 (Ugrinovci) - BUSK (Beograd) 0:2

13. maj (Zemun) - Borac (Progar) 0:1

Novi Beograd (Novi Beograd) - Šumadinac (Bečmen) 7:0

Rekreativo 011 (Beograd) - Srem (Jakovo) 0:2

Velika Moštanica (Velika Moštanica) - Dedinje (Beograd) 6:0

Miljakovac (Beograd) - Bežanija (Beograd) 0:8

Železnik 1930 (Beograd) - slobodan

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading