PRED DOLAZAK ZVEZDE! Superligaš se oglasio SAOPŠTENJEM!

Autor:

Sport

18.05.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda na poslednjem gostovanju ove sezone u Mozzart Superligi gostuje Radničkom 1923 iz Kragujevca.

PRED DOLAZAK ZVEZDE! Superligaš se oglasio SAOPŠTENJEM!

Foto: Starsport

Uoči utakmice na "Čika Dači", superligaš iz "srca Šumadije" izdao je saopštenje vezano za dolazak navijača kluba sa Marakane.

Utakmica 36. kola plej-ofa Mozzart Superlige Srbije igra se u subotu od 16 časova, ali bez rezultatskog značaja za obe ekipe.

Nebrojeno puta videli smo i incidente između onih najvatrenijih, što iz kluba iz Kragujevca žele da preduprede, pa su objavili saopštenje i posebno uputstvo za sve navijače.

Prethodnih godina više puta, kada igraju Radnički 1923 i Crvena zvezda, dolazilo je do incidenata i sukoba navijačkih grupa, pa su u Kragujevcu hteli tome da stanu na put.

Radnički 1923 je u saopštenju objavio uputstvo za navijače, a naročito se ono odnosi na najvatrenije pristalice koje hoće da dođu na stadion.

 

 

Kako se navodi, deci mlađoj od 15 godina biće zabranjen ulazak na stadion bez prisustva roditelja ili staratelja, dok se na istočnu i zapadnu tribinu neće moći da se uđe bez obeležja kragujevačkog mezimca.

Domaćin ovim putem želi da spreči da se na tribinama nađu pristalice Crvene zvezde, kojima će naravno biti omogućeno da navijaju iz svog, gostujućeg sektora, koji je posebno odvojen od ostalih iz bezbedonosnih razloga.

Zvezda je odavno obezbedila titulu i vodi sa 95 bodova, dok su Kragujevčani na poslednjem mestu plej-of tabele sa 41 bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading