POTVRĐENO IZ PRVE RUKE! Barak Bahar preuzima Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

18.05.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak je sa Makabijem iz Haife osvojio treću titulu u nacionalnom šampionatu.

POTVRĐENO IZ PRVE RUKE! Barak Bahar preuzima Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Posle dramatične trke, klub iz Haife je dobio "foto finiš" sa imenjakom iz Tel Aviva, dok se emotivnim rečima od svog trenera oprostio najbolji fudbaler "Makabija Tjaron Šeri (34).

Holandski fudbaler je u intervjuu za tamošnji portal "Walle" potvrdio je da Barak Bahar dolazi u Crvenu zvezdu i poželeo mu sreću u Srbiji.

- Za mene je Barak poseban trener. Ne znam da li će neki trener u Iztaelu uraditi ono što je on uradio i da le će Makabi iz Haife biti šampion, ali po onome što sam video kod njega... Barak ima nešto posebno zbog čega verujete u njega. Veoma je miran, ne zrači pritiskom. Kontroliše sebe i igrače, čak i kada stvari ne idu kako treba. Daje samopouzdanje svojim igračima, a to je mnogo važno - rekao je Tjaron Šeri i dodao:

- Sada je pravo vreme da ode. Na kraju prošle sezone pitao sam ga zašto nije otišao. On mi je odgovorio da želi sa timom da stigne do Lige šampiona. Bio je to izazov za njega koji je ostvario.

Republika

Foto: Starsport

Tjaron Šeri u duelu sa Slavoljubom Srnićem

Ofanzivac je zatim pričao o Crvenoj zvezdi, jer je Baharov dolazak na Marakanu sve izvesniji.

- On ima sposobnost da se na sličan način snađe i u drugoj zemlji. Zaista verujem da će uspeti u Evropi. Mislim da može da stigne do belgijskih timova, a možda i do drugih zemalja. Crvena zvezda je veliki klub sam po sebi. Ne treba zaboraviti da su obezbedili plasman sledeće sezone u grupnu fazu Lige šampiona. To ga je i dovelo tamo. On tamo može da uradi nešto lepo - istakao je Tjaron Šeri.

Makabi iz Haife je ove sezone igrao u grupnoj fazi Lige šampiona, pošto je u plej-ofu kvalifikacija eliminisao upravo srpskog prvaka.

Izraelci su bili u najjačoj grupi, protiv giganata kao što su PSŽ, Benfika i Juventus. Iako su bili poslednji, sa po dva poraza od "svetaca" i Portugalaca, uspeli su na svom terenu da pobede "staru damu" rezultatom 2:0, što je najveći trijumf Baraka Bahara u njegovoj trenerskoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading