ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Partizanu PONUĐEN bivši igrač Zvezde!

Autor:

Sport

18.05.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac BiH Ognjen Vranješ ponuđen je crno-belima.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Partizanu PONUĐEN bivši igrač Zvezde!

Foto: Starsport

Iskusni defanzivac bi u Humsku trebalo da stigne preko posrednika, jer je među opcijama crno-belih u letnjem prelaznom roku.

Ognjen Vranješ je trenutno vezan ugovorom sa turskim Hatajem do juna 2025. godine, ali ovaj klub se suočava sa najtežim trenucima od svog postojanja.

Siloviti zemljotresi koji su pogodili Tursku, najžešći su bili u Hataju, pa je istoimeni kolektiv istupio iz Superlige do sledeće sezone, međutim, i dalje je neizvesno kako će opstati u narednom periodu.

Od kako se to dogodilo, Vranješ je bez angažmana, pošto nije iskoristio opciju da bude pozajmljen nekom drugom klubu, dok je nedavno ponuđen Partizanu, koji želi da u potpunosti rekonstruiše igrački kadar za novi ciklus takmičenja.

Foto: instagram.com/vranjesognjen

Ognjen Vranješ

Sigurno je da će bivši fudbaler Crvene zvezde tražiti najbolju opciju, kako finansijsku, tako i za rang u kome će igrati, pa bi u tom slučaju za "parni valjak" dobro bilo da se domogne druge pozicije, koja u ovom trenutku izgleda miljama daleko, ne bi li imao jakog aduta u borbi da privoli Ognjena u svoje redove.

Tokom dosadašnje karijere, Vranješ je igrao za Borac iz Banjaluke, već pomenutu Zvezdu, koja ga je slala na pozajmice u Napredak i Šerif, Krasnodar, Alaniju iz Vladikakvkaza, turske timove Elazig i Gacijantep, španski Sporting iz Hihon, ruski Tom, belgijske Anderleht i Šarlrou, kao i atinski AEK u kome je ostavio najdublji trag.

Pre 13 godina debitovao je za reprezentaciju BiH, u kojoj je svojevremeno bio standardni član, ali poslednjih sezona nije bio pozivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading