VAŽNA SEDNICA: Brnabić danas u parlamentu na raspravi o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava

Autor:

Vesti

18.05.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred poslanicima je izveštaj o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu i okolini Mladenovca

VAŽNA SEDNICA: Brnabić danas u parlamentu na raspravi o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava

Foto: FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

Ana Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće danas od 15.00 časova na sednici Skupštine Srbije, na kojoj će biti razmatran Izveštaj o bezbednosnoj situaciji u Republici Srbiji nastaloj nakon masovnih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na području Smedereva i Mladenovca - u Malom Orašju i Duboni, saopštila je Vlada Srbije.

Kako je ranije najavljeno, poslanici Skupštine Srbije započeće danas raspravu o bezbednosnoj situaciji u Srbiji posle dva masovna ubistva koja su se nedavno dogodila u roku od 48 časova.

Na dnevnom redu sednice, koju je zakazao predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, su i predlozi opozicije, između ostalog 61 poslanik traži da se glasa o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.

Pored te tačke, pred poslanicima je izveštaj o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu i okolini Mladenovca koji je podnela Vlada Srbije, kao i izveštaj REM-a o nadzoru programa komercijalnih televizija sa posebnim osvrtom na izveštavanje o slučajevima nasilja, koji je podneo upravo REM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
ana

18.05.2023 14:12

Mora se odrzati bezbednost nase zemlje.

Milovan

18.05.2023 14:14

Očekujemo da premijerka odgovori opoziciji na svakodnevne laži na račun vladajuće koalicije...

Dušan

18.05.2023 15:10

Nadamo se da će bezbednost sviju biti na prvom mestu

Tanja

18.05.2023 15:37

Vlada Srbije čine sve što je u njihovoj moći da obezbede sigurnost svih građana Srbije