ŠAMPION ZOVE NA ŽURKU! Crveno-beli povukli FENOMENALAN potez! Zvezdaši u TRANSU!

Autor:

Sport

18.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meč poslednjeg, 37. kola Mozzart Superlige Srbije protiv Novog Pazara.

ŠAMPION ZOVE NA ŽURKU! Crveno-beli povukli FENOMENALAN potez! Zvezdaši u TRANSU!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Utakmica će biti odigrana 28. maja, od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Crvena zvezda u saopštenju navodi da će u duelu sa Novim Pazarom i zvanično proslaviti osvajanje 34. šampionske titule u istoriji kluba.

Klub sa Marakane se trenutno nalazi na prvom mestu tabele plej-ofa elitnog fudbalskog ranga sa 95 bodova.

Podsetimo, novi-stari prvak Srbije je još protiv TSC-a obezbedio 34. titulu u klupskoj istoriji, a šestu uzastopnu na domaćoj sceni.

Crveno-beli će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

 

 

- Pune tribine i pobeda protiv Novog Pazara bi na pravi način zaokružile dominaciju Crvene zvezde u srpskom fudbalu. Naš tim ima niz od 59 utakmica bez poraza u prvenstvu, što samo potvrđuje da su igrači bili na visini zadatka. Ostvareni uspesi su kao i svake godine rezultat zajedništva, igrača na terenu i publike na tribinama, koja je pokazala da je Zvezda velika porodica - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Izabranici Miloša Milojevića će prethodno u 36. kolu Mozzart Superlige gostovati u Kragujevcu ekipi Radničkog, taj meč je na programu 20. maja.

Samo pet dana kasnije, Zvezdu očekuje i finale Kupa Srbije sa pobednikom meča Vojvodina - Čukarički, koji je prekinut u 32. minutu pri vođstvu "brđana" od 2:0 zbog nevremena na stadionu "Karađorđe".

Branilac trofeja u najmasovnijem takmičenju je juče savladao TSC u Bačkoj Topoli sa 3:0, golovima dvostrukog strelca Gelora Kange i Mirka Ivanića, plasiravši se u finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading