MILAN IMA VELIKE PLANOVE ZA BUDUĆNOST: "Rosoneri" merkaju zvezdu Čelsija (FOTO)

Autor:

Sport

18.05.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na San Siru nema odmora, uveliko se traže pojačanja.

MILAN IMA VELIKE PLANOVE ZA BUDUĆNOST: "Rosoneri" merkaju zvezdu Čelsija (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lučano Spaleti i Rafael Leao

Italijanski mediji pišu da je Milan već odredio prioritet za predstojeći prelazni rok kada je reč o jačanju veznog reda.

U pitanju je Ruben Loftus-Čik, fudbaler Čelsija, kojem ugovor ističe za godinu dana. Engleski vezista je ove sezone odigrao 30 utakmica, uglavnom u prvom delu sezone, ali je dolaskom Frenka Lamparda na klupu londonskog tima pao u drugi plan.

 

 

Na Stamford bridžu za sada nisu pokazali nameru da sa Rubenom nastave saradnju, pregovore o produžetku ugovora nisu započeli, a kako mu aktuelni ističe u julu 2024. godine, u Milanu žele da iskoriste priliku i dovedu ga po pristupačnoj ceni, iako se trenutno ne navodi koliko bi ona iznosila.

Loftus-Čik je otvoren za prelazak na San Siro i pregovori Milana sa njegovim zastupnicima teku odlično, navode italijanski mediji.

Podsetimo, "rosoneri" su nedavno saznali da zbog povrede kolena neće moći da računaju na Ismaela Benasera u uvodna tri meseca naredne sezone zbog čega im je od velike važnosti da reše problem na sredini terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading