NA ROLAN GAROSU NE KRIJU TUGU! Francuzi se OGLASILI povodom OTKAZA Nadala!

Autor:

Sport

18.05.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal potvrdio je da neće učestvovati na drugom Grend slemu u sezoni.

NA ROLAN GAROSU NE KRIJU TUGU! Francuzi se OGLASILI povodom OTKAZA Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Badal sa peharom Rolan Garosa

Pretpostavke koje su se danima iznosile, tokom dana su dobile zvaničan epilog, pošto je "kralj šljake" potvrdio na konferenciji da neće učestvovati na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Rekorder po broju osvojenih titula u Bulonjskoj šumi je odustao od takmičenja na omiljenom turniru, što je posebno razočaralo čelnike drugog Grend slema u sezoni.

Tim povodom, ispred Otvorenog prvenstva Francuske oglasila se direktorka turnira Ameli Morezmo. Legendarna bivša teniserka nije krila razočaranje otkazom Rafe:

 

 

- Zaista sam razočarana zbog Rafaela Nadala, koji se povukao sa Rolan Garosa, njegovog omiljenog turnira. Razočarana sam i zbog navijača i njegovih fanova koji neće moći da prate svog omiljenog tenisera. Nedostajaće nam Rafa kojem je sudbina uskuo povezana sa Rolan Garosom gde je pobeđivao 14 puta. Sa njim sam u mislima, mogu samo da zamislim bol i tugu koju oseća zbog ove odluke. Srceparajuće je. NAdamo se da će se brzo oporaviti i vratiti na teniski teren. Nadamo se da ćemo ga videti naredne godine - rekla je Morezmo.

Inače, Rafael Nadal u 2023. godini nije odigrao nijedan meč još od Australijan Opena, kada se povredio i morao na dugu pazu.

Nije ga bilo "kod kuće", na Mastersu u Madridu, ATP turniru u Barseloni, ali ni na tekućem Mastersu u Rimu, kada se već bila pojavila bojazan da će otkazati i učešće sa turnira koji je osvajao 14 puta u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading