''NOSI KAČKET I GLEDA U ZID!'' Otkrivena istina o Čoli i zašto se uvek KRIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić se u javnosti uvek krije iza kačketa i naočara.

''NOSI KAČKET I GLEDA U ZID!'' Otkrivena istina o Čoli i zašto se uvek KRIJE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Novinarka Simonida Milojković godinama unazad je posvećena pisanju. Do sada je objavila nekoliko knjiga, a svaka je bila među bestelerima. Dok je radila kao novinar u beogradskim redakcijama bavila se estradom i sa poznatima je često provodila vreme, pa je sada tako otkrila zašto i dok sedi u restoranu, Zdravko Čolić nosi kačket.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić uvek nosi kačket u javnosti

- Kao novinar često sam bila na ručku ili večeri sa Zdravkom Čolićem, on izvede neko naše društvo, bude tako desetak ljudi. Kako svi mi volimo kada sedimo u restoranu da sednemo do zida kako bi imali pogled na goste, a Zdravko ne. On pusti sve nas da sednemo do zida da bi gledali, a on sedne i gleda direktno u zid i sve vreme drži kačket na glavi jer je to jedini način da može čovek da se opusti u restoranu i da može da priča sa svojim prijateljima. Ako ne bi tako uradio svaka dva minuta bi mu neko prišao - rekla je Simonida u emisiji "Bez filtera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading