JOVANA TIPŠIN NAŠLA ZAŠTITNIKA! Pevačica nakon MALTRETIRANJA koje je pretrpela od bivšeg dečka, utehu našla pored OVOG frajera! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jovana Tipšin ima novog dečka.

JOVANA TIPŠIN NAŠLA ZAŠTITNIKA! Pevačica nakon MALTRETIRANJA koje je pretrpela od bivšeg dečka, utehu našla pored OVOG frajera! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Jovana Tipšin

Pevačica Jovana Tipšin pojavila se na kremaciji pevačice Lane Toković u pratnji novog dečka.

Po svoj prilici Jovana je našla sreću pored novog partnera i svog zaštitnika, s obzirom na to da je sa bivšim imala velikih problema.

Naime, ona je nedavno bivšeg dečka Ljubišu S. prijavila policiji za uznemiravanje koje je doživela nakon raskida. Njih dvoje su u novembru 2022. godine završili emotivnu vezi, a ona je tada navela da ju je nakon raskida 13 godina mlađi dečko uznemiravao pretežim pozivima i navela da joj je noću dolazio na vrata i slao preteće poruke.

Jovana je nakon svega toga uspela da se izdigne iz cele situacije, ponovo se zaljubi i pronađe svoju utehu u novom dečku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading