NOLE PROGOVORIO O UČEŠĆU NA DRUGOM GREND SLEMU! Pomenuo Rafu, pa procenio kakve su mu šanse za TITULU!

Autor:

Sport

17.05.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković neće braniti titulu na Mastersu u Rimu, pošto je eliminisan u četvrtfinalu od Danca Holgera Runea.

NOLE PROGOVORIO O UČEŠĆU NA DRUGOM GREND SLEMU! Pomenuo Rafu, pa procenio kakve su mu šanse za TITULU!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Nadal

Četvrtfinalni meč je više puta prekidan zbog kiše, da bi se posle nastavka igra Novaka raspala, što je Danac iskoristio i prošao u polufinale Mastersa u Rimu.

Đoković je posle poraza pričao o šansama na Rolan Garosu i da li će biti spreman za drugi Grend slem u sezoni:

- Znam da mogu bolje. Radujem se radu na svim aspektima, telu i nadam se da ću biti 100 posto spreman. To je cilj. Uvek imam svoje šanse na Grend slemovima na svim podlogama, kada se igra u tri dobijena seta. Videćemo kako će ići - rekao je Nole.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Na pitanje da li će predstojeće takmičenje u Parizu biti najujednačenije, obzirom da za titulu konkurišu Karlos Alkaras, Rafael Nadal, pa i Holger Rune, uz srpskog asa, prvi reket Srbije je odgovorio:

- Zavisi da li će Nadal igrati ili neće. Tu je i Karlos Alkaras, Rune, ti momci su već tu, jedni od najvećih favorita za osvajanje titule. Nova generacija je već tu. Alkaraz je broj jedan od ponedeljka, igra vrhunski tenis. Dobro je za sport da ima nova lica i sve te nove momke koji dolaze. To je normalno. Pričamo o tome godinama, očekivali smo da će se desiti u jednom momentu smene generacija. Još uvek pokušam da ostanem tu, zadovoljan sam i srećan sa svojom karijerom. Gladan sam da idem dalje, videćemo na šta će to izaći - istakao je Novak Đoković.

Za plasman u finale Mastersa u Rimu, Holger Rune će igrati protiv pobednika meča Francisko Serundolo (Argentina) - Kasper Rud (Norveška).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading