DŽENTLMENSKA IZJAVA RUNEA! Danca PITALI o Novaku! Ovo je bio njegov ODGOVOR!

Autor:

Sport

17.05.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski teniser Holger Rune plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu, pošto je savladao prvog reketa Srbije Novaka Đokovića.

DŽENTLMENSKA IZJAVA RUNEA! Danca PITALI o Novaku! Ovo je bio njegov ODGOVOR!

Foto: Tanjug

Kao i prošle godine u finalu Mastersa u Parizu, mladi Danac je ponovo bio koban po Noleta, ostvarivši drugi vezani trijumf nad srpskim asom.

Posle meča Holger Rune je biranim rečima pričao o pobedi nad Đokovićem:

- Iako sam to uradio prošle godine u Parizu, ali svaki meč sa njim je poseban. Uspeo sam da skupim hrabro i odigram najbolji tenis, teško je dobiti ga dva puta - rekao je Rune, a potom je dodao:

- Ostao sam skroman, zaista. Sjajan je osećaj, čestitam Novaku, izuzetno ga poštujem. Đokoviću se ne sme dozvoliti da uđe u svoj ritam. Bio sam hrabar kada je to najpotrebnije, sačuvao mirnoću i završio posao - zaključio je sedmi nosilac.

Danac će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Kasper Rud (Norveška) - Francisko Serundolo (Argentina), koji je kasnije na programu.

Foto: Tanjug

Holger Rune

Nagradni fond Mastersa u Rimu je 5.444.985 hiljada evra, a titula će dobiti novog vlasnika, pošto je Novak Đoković branio pehar u prestonici Italije.

Srpski as je u prošlogodišnjem finalu savladao Stefanosa Cicipasa iz Grčke sa 2:0, koji je još uvek u konkurenciji za trofej.

Grk se u četvrtfinalu sastaje sa Hrvatom Bornom Ćorićem, dok drugi par iz ovog kostura čine Danil Medvedev iz Rusije i najveće iznenađenje dosadašnjeg toka turnira Nemac Janik Hanfman, trenutno 101. teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading