DANAC POLUDEO! Rune ŽESTOKO OŠTEĆEN protiv Đokovića, pa OSUO PALJBU po sudiji! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da se pomiri sa izgubljenim poenom koji je bio veoma bitan u drugom setu.

DANAC POLUDEO! Rune ŽESTOKO OŠTEĆEN protiv Đokovića, pa OSUO PALJBU po sudiji! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

Spektakularan meč igraju Novak Đoković i Holger Rune u četvrtfinalu mastersa u Rimu.

Rune je počistio Novaka u prvom setu i slavio je sa 6:2, a zatim se Đoković požalio na povredu i popio tabletu za bolove posle koje je zaigrao daleko bolje.

U nastavku drugog seta, sudija Mohamed Lajani je jednu sumnjivu loptu Novaka Đokovića okarakterisao kao dobru, a Srbin je u tom gemu uspeo da stigne do brejka. Rune nije mogao da veruje da je Lajani dosudio dobru loptu, pa je krenuo u svoj šou.

Istakao je da je ova odluka šala, a zatim je napao sudiju Mohamed Lajani pitanjem "da li će i on biti kažnjen za svoje greške, kao što su igrači kažnjeni za svoje".

 

 

Obratio se i supervizoru kom je istakao da je Lajani već imao situacije u kojima ga je oštetio, a zatim je zatražio i medicinski tajm-aut.

Ubrzo posle scene koju je Danac napravio video sistem pokazao je da je Lajani stvarno pogrešio, a slika nervoznog Runea obišla je planetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading