NIKAKO NIJE DOBRO: Loše vesti za Novaka pred KLJUČAN meč u Rimu!

Autor:

Sport

17.05.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo ista situacija za srpskog tenisera.

NIKAKO NIJE DOBRO: Loše vesti za Novaka pred KLJUČAN meč u Rimu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković, i dalje zvanično prvi teniser sveta, igra u sredu svoj četvrtfinalni susret na mastersu u Rimu, a njegov rival će biti vrlo neugodni Danac Holger Rune.

Naš as je do ovog susreta stigao nakon trijumfa nad Kameronom Norijem, u meču koji je obeležio skandal sredinom drugog seta u režiji Britanca, dok je danski teniser posle tri tesna seta uspeo da savlada Alekseja Popirina.

Njih dvojica bi danas trebala da odigraju svoj treći međusobni meč, ali je nekoliko sati pred duel neizvesno da li će oni uopšte izlaziti na teren. Naime, prognoza za Rim najavljuje kišu tokom čitavog dana, pogotovo za 13 časova, kada je i zakazan derbi u kompleksu Foro Italiko, pa je pitanje da li će duel početi na vreme i da li će zapravo i biti odigran do kraja dana.

Ipak, situaciju malo popravlja činjenica da je ovakvo vreme bilo najavljeno i za jučerašnji dan, organizatori su strahovali od kiše, ali je na kraju kompletan program završen bez ikakvih problema. Jasno je da se ovakvom scenariju nada i Novak, kao i ljubitelji tenisa u Srbiji, pošto je poznato da Novak nikako ne voli odlaganja svojih mečeva.

Podsetimo, danas je na programu još samo jedan četvrtfinalni susret, a u njemu se sastaju Kasper Rud i Fransisko Serundolo. Pobednici ova dva duela će odmeriti snage u polufinalu mastersa u "večnom gradu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading