ZAPRETIO NOVAKU: Mogu da ga pobedim, dokazao sam to!

Autor:

Sport

16.05.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Danac veruje u trijumf protiv najboljeg na planeti.

ZAPRETIO NOVAKU: Mogu da ga pobedim, dokazao sam to!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Holger Rune je naredni protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Rimu. Mladi danski teniser će po treći put ukrstiti reket sa akutelnim brojem jeda, kog je pobedio jesenas u finalu mastersa u Parizu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

- Jedva čekam, verujte mi, da igram opet sa svetskim brojem jedan. Biće to veliko iskustvo za mene, iako sam igrao dva puta protiv njega. Poslednji meč je bio nestvaran, najveća pobeda u mojoj karijeri - kaže Rune.

Danac je tada uspeo da uđe među deset najboljih na svetu, tu je i dalje i kaže da se ne plaši da igra sa najboljim svetskim igračima.

- Verovao sam da mogu da dobijem najbolje svetske igrače, to sam već dokazao. Ipak, ta pobeda protiv Novaka mi je pomogla mnogo jer je on jedan od najvećih igrača svih vremena - dodao je Rune.

Svestan je da je Novakova forma posle kraće pauze u usponu.

- Ne mogu da očekujem ništa osim teškog meča, moram da budem spreman da pružim sve što imam u ovom trenutku - zaključio je sedmi teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading