ŠOK U MADRIDU! Real se suočio sa STRAŠNIM UVREDAMA posle Partizana! Navijači OKRENULI LEĐA klubu!

Autor:

Sport

16.05.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Real Madrida plasirali su se na fajnal-for, gde će se sastati sa omraženim rivalom Barselonom.

ŠOK U MADRIDU! Real se suočio sa STRAŠNIM UVREDAMA posle Partizana! Navijači OKRENULI LEĐA klubu!

Foto: Starsport

Košarkaši Real Madrida

Madriđani su kroz iglene uši i na jedvite jade došli do Kaunasa, pošto su od Partizana gubili sa 0:2 u seriji.

Naredna tri meča, ipak, "kraljevići" su rešili su svoju korist. Najpre su u krcatoj Areni vratili oba brejka, da bi pred svojim navijačima u Vizinik centru spektakularnim preokretom savladali izabranike Željka Obradovića, iako su gubili 18 razlike u tom duelu.

Uprkos prolazu na Završni turnir, Real se suočio sa neočekivanim problemima, jer su navijači okrenuli leđa najtrofejnijem evropskom klubu.

Naime, uprava giganta iz Madrida je morala da vrati nazad dobijene ulaznice organizatoru koji će ih raspodeliti preostalim učesnicima. Problem je što je istu stvar uradio i Monako, ali to je donekle i bilo očekivano.

Ovakav gest navijača Reala znači da će drastično porasti broj ultrasa Olimpijakosa u Litvaniji, pošto Grci jedva čekaju svaku ulaznicu kao "zapete puške". Kako prenosi "Basket News", crveno-beli iz Pireja će izgleda imati neverovatnih 5.000 navijača u Kaunasu!

Foto: Starsport

 

Prema sadašnjim podacima, Oli je već dobio 4.000 karata za fajnal-for, dok se Barselona nije oglašavala povodom vraćanja ulaznica organizatorima, tako da se pretpostavlja da će i Katalonci imati solidnu podršku.

Izvesno je da će gro navijača Olimpijakosa biti locirani u Viljnusu, jer u Kaunasu nema dovoljno hotela da primi sve zainteresovane. Otežavajuća okolnost je što će fanovi grčkog velikana svakodnevno morati da putuju po sat vremena u jednom smeru između dva grada.

Utakmice polufinala fajnal-fora Evrolige igraju se 19. maja, sastaju se: Olimpijakos-Monako, kojeg sa klupe predvodi srpski trener Saša Obradović, odnosno, Real Madrid-Barselona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading