U RILJCU IGRA SAMO JEDAN TIM: Ekipa Vinogradara "uzela meru" drugoplasiranoj Velikoj Drenovi!

Autor:

Sport

16.05.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji je privukao veliki broj publike je opravdao očekivanja prisutnih.

U RILJCU IGRA SAMO JEDAN TIM: Ekipa Vinogradara "uzela meru" drugoplasiranoj Velikoj Drenovi!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 31. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara iz Riljca ugostila je sastav Velike Drenove, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 6:0.

Republika

Ekipa Velike Drenove je u ovaj duel ušla sa 59 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za drugo mesto na tabeli, dok je tim iz Riljca sa 33 bodova pored svog imena držao devetu poziciju u ligi.

U Riljcu je proteklog vikenda gostovala veoma dobro ekipa iz komšiluka, Velika Drenova, nekada opštinsko mesto u kojem su rođeni Dobrica Ćosić i Partijah German. Po veličini naselja ovaj duel je delovao kao borba Davida i Golijata.

Meč u Riljcu je privukao veliku pažnju, pored navijača jednog i drugog tima, prisutni su bili i članovi ekipa iz vrha tabele, koje je takođe zanimao ishod ovog meča zbog njihovih ciljeva.

Igrači oba tima su od prvog minuta pokazali svima prisutnim da ih zanima isključivo pobeda, borba koja je viđena od samog starta je bila za barem rang više.

Nizale su se prilike na obe strane, ali su domaći u 30. minutu uspeli da dođu do vođstva. Danijel Milutinović je postigao svoj prvenac u dresu Vinogradara, 1:0.

Do odlaska na desetominutni odmor bilo je prilika na obe strane, ali promena rezultata nije viđena.

Gosti su drugo poluvremenu krenuli nešto ofanzivnije sa željom da što pre dođu do gola. Uspeli su domaći da izdrže prvi nalet protivnika, a onda su i oni zapretili.

U 65. minutu sa nekih 25 metara odličnim volej udarcem Aleksa Milićević je povisio prednost tima iz Riljca na 2:0. 

Gosti su posle drugog gola u njihovoj mreži bili u blagom šoku, ali se nisu predali.

U 77. minutu su uspeli da smanje zaostatak iz slobodnog udaraca, prelep gol postigao je Marko Nikolić, 2:1.

Vrlo lako je moglo da dođe do novog gola u mreži golmana domaćih, Branislava Damnjanovića. Posle gužve u kaznenom prostoru Vinogradara, udarac jednog od gostujućih igrača okrznuo je stativu i završio je u gol autu.

Bilo je par polu prilika na obe strane, ali nove promene rezultata nije bilo.

 

 

Vinogradar (Riljac) - Velika Drenova 2:1 (1:0)

Vinogradar: Damnjanović, Matić (od 67' Milanović), Da. Janković, Milić, Milićević, Radojević (od 85' Du. Janković), Jovanović, Jevtić, Mihajlović, Milojević (od 46' Škovrić), Milutinović

Velika Drenova: Lazić, Milosavljević, Pavlović, Bradić, Andrejić, Vukojević, Stojanović, Jolić, Nikolić, Antić, Milošević

 Kada bi se gledali rezultati od starta nastavka prvenstva, sastav iz Riljca je po broju osvojenih bodova na drugom mestu, odmah iza trenutnog lidera na tabeli. 

U sledećem kolu Velika Drenova dočekuje Stari Trstenik, dok tim iz Riljca gostuje Omladincu iz Ugljareva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Musa

16.05.2023 18:32

Večito ćete ostati na drugoj polovini tabele ,teren je bio za svaku pohvalu ,moglo je da se izbalira 170 bala sena. Treba da Vas je sramota što ste izbacili slike od ovakvog terena ....