KULPIN GRABI KA TITULI: Mrđan je sa nova četiri gola stigao do brojke od 51 pogotka ove sezone!

Autor:

Sport

16.05.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja prvenstva na programu su još tri kola.

KULPIN GRABI KA TITULI: Mrđan je sa nova četiri gola stigao do brojke od 51 pogotka ove sezone!

Foto: FK Kulpin

U okviru 23. kola Opštinske lige Bačka Palanka ekipa Bačkog Hajduka ugostila je sastav Kulpina, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezutlatom 6:1.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa 26 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli, dok je sastav Kulpina sa 54 bodova pored svog imena držao lidersko mesto u ligi.

Lider na tabeli je ovog vikenda gostovao ekipi Bačkog Hajduka koje je u ovaj duel ušla posle serija odličnih rezultata. Na poslednjih šest susreta upisali su četiri trijumfa i dva remija, ali to nije stvorilo pritisak igračima Kulpina koji su od prvog minuta igrali furiozno.

Već u uvodnih 20 minuta prednost gostiju je bila 2:0. Odlični Petar Mrđan je uspeo u osmom i 20. minutu da zatrese mrežu golmana Petrovića.

Da se na odmor ode sa prednošću od tri gola pobrinuo se Mrđan, koji je tom prilikom potvrdio svoj het-trik.

Republika

Foto: FK Kulpin

Mrđa prvi golgeter Kulpina

U drugom poluvremenu je viđeno klasično "odrađivanje" posla od strane gostujućeg tima, a u tom periodu je Mrđan potvrdio klasu.

U 78. minutu postigao je i četvrti gol za svoj tim, ujedno i njegov i tako je postavio konačan rezultat na 4:0. Mrđan je u dosadašnjem toku sezone mrežu protivnika zatresao 51 put, ovo je po nekim paramaterima već neki rekord, ali će se na kraju sezone o tome pričati kada se vidi i tačan broj pogodaka.

Bački Hajduk - Kulpin 0:4 (0:3)

Bački Hajduk: Petrović, M. Janović, M. Nikolić, Išiković, I. Janović (od 29' Bojić), Štrbac (od 41' Jurčević), D. Nikolić, Marijanov, D. Nikolić (od 75' Peulić), Vladislav, Redžić

Kulpin: Dukić, Zaov, Lučanović, Valentil, Fejdi (od 70' S. Zelenak), Zamfirović, Mrđan, Trojanović, Surla, Milanović, Lukić (od 75' M. Zelenak)

U sledećem kolu Kulpin dočekuje Krivanj iz Selenče, ukoliko tu ostvari novi trijumf domaći tim, i u koliko Slavija ne uzme sva tri boda protiv Starog Grada, na šampionskom peharu će već krenuti graviranje "FK Kulpin". Bački Hajduk sledećeg vikenda očekuje duel na gostovanju sa Bačkom iz Despotova. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading