GRBAVICA OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Crvena zvezda u nadoknadi vremena stigla do bodova u derbiju šampionata - titula je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velike borbe crveno-beli stigli do možda i ključnih ovosezonskih bodova.

GRBAVICA OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Crvena zvezda u nadoknadi vremena stigla do bodova u derbiju šampionata - titula je na dohvat ruke!

Foto: FK Crvena zvezda Miraševac

Fudbaleri Crvene zvezde iz Miraševca u velikom derbiju 11. kola Opštinske lige Rača osvojili su važne bodove nakon kojih se nalaze na korak od plasmana u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Rača-Knić-Batočina.

 

Stadion "Grbavica" i nakon pet ovosezonskih mečeva, ostaje "neosvojiva tvrđava", a slobodno se može reći da je u nedelju 14. maja ostvarena i verovatno najažnija ovosezonska pobeda. U velikom derbiju celokupnog šampionata, nakon velike borbe, crveno-beli su u nadoknadi vremena stigli do tri boda u duelu protiv Napretka iz Malog Krčmara, čime su se na tabeli "odlepili" od rivala i sada ispred sebe imaju otvoren put ka ostvarenju zacrtanog cilja.

- Opštinska liga Rača, 11. kolo:

Crvena zvezda (Miraševac) - Napredak (Malo Krčmare) 3:2

Stadion: "Grbavica", Miraševac

Foto: Facebook.com/Lepote Rače

Miraševac će imati člana Međuopštinske fudbalske lige

 

Do kraja takmičenja Crvena zvezda dočekuje poslednjeplasiranu Pobedu 1938 i u slučaju trijumfa već tada će obezbediti šampionski pehar.

Nakon navedenog susreta, crveno-beli Miraševca će u poslednjojtakmičarskoj rundi gostovati u Rači gde će se sastati sa ekipom Feniksa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading