HET-TRIK PARTIZANOVOG DŽELATA! Tavares osvojio TREĆE priznanje u karijeri!

Autor:

Sport

13.05.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar madridskog Reala Valter Tavares proglašen je za najboljeg defanizvca Evrolige.

HET-TRIK PARTIZANOVOG DŽELATA! Tavares osvojio TREĆE priznanje u karijeri!

Foto: Starsport

Duel Lesora i Tavareša

Gorostas sa Zelenortskih Ostrva je treći put u karijeri dobio ovo priznaje, pošto je i 2019. i 2021. godine bio najbolji defanzivac elitnog takmičenja.

Tavares je sa Real Madridom uspeo da se plasirana na fajnal-for Evrolige, posle preokreta u seriji protiv beogradskog Partizana.

Elitno takmičenje počelo je sa tradicionalnom dodelom nagrada za najbolje u ovoj sezoni. Tako je priznanje "Alfonso Ford" već dobio Saša Vezenkov za najboljeg strelca, dok je Jam Madar iz Partizana "zvezda u usponu".

On je bio najbolji igrač na trećem i četvrtom meču u Beogradu, koji su bili presudni da se sve "preokrene" u korist "kraljevića" iz Madrida.

 

 

Glasovima trenera Evrolige, on je gotovo jednoglasno izabran za ovo priznanje, a postavio je i novi rekord najelitnijeg takmičenja po broju blokada u sezoni - 84.

Real Madrid će u polufinalu igrati protiv najomraženijeg rivala Barselone, koja je "ometlala" Žalgiris sa maksimalnih 3:0. Podsetimo, Završni turnir evroligaškog takmičenja održaće se u Kaunasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading