NEZAPAMĆEN SKANDAL U RIMU: Nori NAMERNO gađao Novaka - VRHUNSKA sramota Britanca! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne scene u prestonici Italije.

NEZAPAMĆEN SKANDAL U RIMU: Nori NAMERNO gađao Novaka - VRHUNSKA sramota Britanca! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/TennisTV

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković u ovim trenucima igra meč osmine finala mastersa u Rimu protiv Britanca Kamerona Norija.

Ovaj duel možete pratiti u live blogu na portalu "Republika.rs", a posle odigranog prvog seta, naš teniser ima prednost od 1:0, pošto je sa rutinskih 6:3 rešio taj deo igre u svoju korist.

Ipak, kako god da se ovaj duel završi, ostaće upamćen po skandaloznom potezu Britanca, koji je iz čista mira gađao Novaka Đokovića na mreži. 

Naime, Britanac je imao siguran poen, srpski teniser se okrenuo na mreži, a Nori je imao smeč na mreži i čitav teren prazan da pošalje udarac. Ipak, odlučio se da baš gađa u Novaka, kog je pogodio iznad pete i tako rizikovao težu povredu našeg tenisera.

Srbin je bio šokiran ovim potezom, "streljao" je pogledom svog rivala, koji se samo besramno izvinio i okrenuo leđa u narednom trenutku, ostaviviši ceo stadion u šoku. Navijači su počeli da zvižde 13. teniseru sveta, ali on očigledno za to nije mario.

Podsetimo, ovaj duel je kasnio, pa se možda u tome krije razlog sramnog ponašanja Britanca. Naime, navodno je razlog medicinski tretman koji je Novak tražio pred ovaj susret, zbog povrede koju je zadobio na treningu pred današnji meč. Srpski teniser je  osetio nelagodnost, pa je zatim od organizatora tražio kratko odlaganje početka, a na kraju je to i izdejstvovao, što je možda, iz nepoznatog razloga, iznerviralo Norija.

Kako god bilo, dugo će se pamtiti ovaj potez, a jasno je da je Novak dobio novog protivnika na ATP turu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading