ŠTA ĆE BITI U RIMU? Povredio se Novak Đoković!

Autor:

Sport

16.05.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti pred drugi grend slem u sezoni.

ŠTA ĆE BITI U RIMU? Povredio se Novak Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković u ovim trenucima igra meč osmine finala mastersa u Rimu protiv Britanca Kamerona Norija.

Ovaj duel možete pratiti u live blogu na portalu "Republika.rs", a posle odigranog prvog seta, naš teniser ima prednost od 1:0, pošto je sa rutinskih 6:3 rešio taj deo igre u svoju korist.

Meč na centralnom terenu kompleksa Foro Italiko je kasnio, mnogi su mislili da je razlog kiša, koja je celog jutra padala u prestonici Italije, ali su sada izašle informacije šta je zapravo bio razlog odlaganja početka meča.

Navodno, razlog je medicinski tretman koji je Novak tražio pred ovaj susret, zbog povrede koju je zadobio na treningu pred današnji meč. Srpski teniser je navodno osetio nelagodnost, pa je zatim od organizatora tražio kratko odlaganje početka, a na kraju je to i izdejstvovao.

Takođe, tokom duela, srpski teniser je od svog boksa nekoliko puta tražio topao peškir da se ogrne, pa sada mnogi sumnjaju da je razlog upravo taj da bi ogrnuo povređeni deo tela i sačuvao ga od rimske hladnoće.

Videćemo u nastavku turnira da li je u pitanju samo nelagodnost ili teža povreda, ali po tome kako trenutno Novak igra, deluje da se nastup na Rolan Garosu ne bi trebao dovoditi u pitanje.

Podsetimo, ukoliko savlada Norija, u četvrtfinalu ga čeka duel sa boljim iz meča u kom se sastaju Holger Rune i Aleksej Popirin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading