SRBIJA STREPI PRED ROLAN GAROS: Novak Đoković povukao NEOČEKIVAN potez - ništa od titule u Parizu?

Autor:

Sport

08.05.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da se prvi teniser sveta muči sa povredom lakta.

SRBIJA STREPI PRED ROLAN GAROS: Novak Đoković povukao NEOČEKIVAN potez - ništa od titule u Parizu?

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji nijednu titulu ove sezone, još od sjajnog početka u Australiji, gde je slavio u Adelejdu, a zatim i na Australijan openu.

Ipak, nakon toga je usledila duža pauza, a od titule iz Melburna, naš teniser nije uspeo da podigne nijedan pehar namenjen šampionu. U Dubaiju ga je zaustavio Danil Medvedev, u Monte Karlu Lorenco Museti, a na Srpska openu Dušan Lajović. Treba napomenuti i da nije igrao na Mastersima u Americi, zbog toga što nije vakcinisan, kao i da je odlučio da preskoči turnir u Madridu.

Jasno je da se kulminacija sezone na šljaci bliži, pošto je ostao još Masters u Rimu, a zatim i Rolan Garos, a pred ova dva turnira je Đoković povukao neočekivan potez. Naime, Srbin je, samo dva dana pred početak turnira u italijanskoj prestonici, viđen u Izraelu, u Petah Tikvi.

S obzirom na ovu neočekivanu posetu Izraelu, odmah su počela nagađanja o razlozima Novakovog dolaska u Izrael. Mnogi su sumnjali na povredu lakta i da je došao radi konsultacija sa određenim lekarom, ali prema pisanju određenih izraelskih medija, razloga za brigu nema.

Naime, Novak je prema njihovom pisanju, u predgrađe Tel Aviva stigao zajedno sa ocem Srđanom, a cilj posete je bio sastanak sa doktorom Majklom Mirilšvilijem, predsednikom kompanije "Votergem", kojoj je osnovna delatnost prečišćavanje vode za piće.

Srpski as se kratko zadržao u Petah Tikvi, a odmah zatim je krenuo put Rima, gde ga očekuje naredni Masters turnir.

Dakle, razloga za brigu, makar prema pisanjima tamošnjih medija, nema. Ipak, svi Novkaovi fanovi se i dalje pitaju u kakvom je stanju njegov lakat i da li će u Parizu, na predstojećem Rolan Garosu, uspeti da pruži svoje najbolje partije, a zatim i stigne do 23. grend slem trofeja. Pogotovo kada se uzme u ozbir kako trenutno igra Karlos Alkaras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading