OBJAVLJEN RASPORED U RIMU: Poznato kada Novak Đoković igra meč osmine finala!

Autor:

Sport

15.05.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našeg tenisera čeka spektakl protiv odličnog Britanca.

OBJAVLJEN RASPORED U RIMU: Poznato kada Novak Đoković igra meč osmine finala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković, srpski teniser, plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu, nakon što je u meču trećeg kola, u tri odigrana seta savladao bugarskog igrača Grigora Dimitrova.

Sada ga u narednoj rundi čeka i ozbiljniji protivnik, u vidu 13. tenisera sveta Kamerona Norija, a Novak je sada saznao i termin svog meča u narednoj fazi.

Naime, Đoković i Nori će igrati prvi meč dana na glavnom terenu kompleksa Foro Italiko, tako da će duel ove dvojice tenisera početi u utorak, u 11 časova.

Takođe, još jedan srpski teniser je ostao u konkurenciji u prestonici Italije, a to je Laslo Đere, koji je dalje prošao nakon što mu je Kristijan Garin predao meč treće runde. Njegov rival u osmini finala je još teži, a u pitanju je Kasper Rud, trenutno četvrti teniser sveta. Njihov meč bi trebao da počne oko 15 časova.

Podsetimo, Novaku je danas znatno olakšan put do titule, nakon što je Karlos Alkaras, od sledećeg ponedeljak prvi tenisera sveta, izgubio od 135. igrača sveta, Fabijana Marozana, i to u dva odigrana seta (6:3, 7:6).

Ipak, jasno je da ga do potencijalne titule čeka još nekoliko izvrsnih protivnika, prvo u vidu Norija, a zatim i Holgera Runea, Danila Medvedeva, Janika Sinera, Aleksandra Zvereva..

Inače, Novak i brani titulu u "večnom gradu", pošto je u prošlogodišnjem finalu savladao Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading