PUBLIKA, PODLOGA: Đoković bez dlake na jeziku posle pobede nad Dimitrovim!

Autor:

Sport

14.05.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pričao o teškim uslovima u Rimu.

PUBLIKA, PODLOGA: Đoković bez dlake na jeziku posle pobede nad Dimitrovim!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu pobedom nad Grigorom Dimitrovim.

Srpski as je odmah posle meča izneo svoje prve utiske.

Nije bilo loše, ja mislim, mogao sam da pobedim i u dva seta jer sam imao lepu prednost i dobar forhend posle djusa kada sam promašio nakon njegovog servisa koji je on držao dobro. Publika se uključila, meni je opao nivo igre, a on je odigrao dosta bolje i posle sam prebacio momentum na svoju stranu u trećem setu i sve se završilo dobro po mene. Izdržao sam pritisak jer sam srećom u karijeri dobio više mečeva nego što sam gubio u teškim uslovima, bilo da je podloga, publika ili nešto drugo, ali sam i gubio godinama protiv velikih rivala i tada sam mnogo naučio, postao sam jači zbog rivalstava sa velikim igračima. Važno je pronaći pravu formulu kako fizički tako i psihički - istakao je Nole.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Potom je pričao i na srpskom jeziku.

Odigrao sam na višem nivou nego na prvom meču, nema vetra, lopta slabije odskače uveče nego preko dana. Izazovni uslovi i za mene i za njega, ali to je deo podloge, deo šljake pa je i očekivano. Izgubio sam koncentraciju krajem drugog seta pa se on vratio u meč i odmah sam vratio nivo igre koji sam tražio, brejk na njegov servis i držao stvari pod kontrolom - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading