ČEKA SE NOLETOV ODGOVOR! Alkaras se VRATIO na ATP tron i odmah PECNUO Đokovića!

Autor:

Sport

14.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi teniser iz Mursije ne krije želju da se susretne sa srpskim asom u italijanskoj prestonici.

ČEKA SE NOLETOV ODGOVOR! Alkaras se VRATIO na ATP tron i odmah PECNUO Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Samo pojavljivanje Karlosa Alkarasa na Mastersu, označilo je da će Novak Đoković od ponedeljka prepustiti prvo mesto ATP liste španskom teniseru.

"Karlitos" je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom furioznom igrom počistio zemljaka Alberta Ramosa-Vinjolasa. Na pitanje da li bi voleo da se sretne sa Noletom u Rimu, nijie imao nikakvu dilemu:

- Naravno da bih voleo da igram protiv Đokovića. Uvek je veliki izazov igrati protiv njega. Ali, dug je put do finala, nadam se da ću ga igrati u svom prvom nastupu u Rimu. To bi bilo sjajno. Naravno, ako želite da budete najbolji, morate da pobedite najboljeg - rekao je Alkaras posle pobede nad Vinjolasom, oduševio navijače srpskog asa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

Veruje dvadesetogodišnji momak iz Mursije da će imati priliku da igra ove nedelje protiv Đokovića.

- Igrati protiv Novaka na kultnom turniru... Pobeđivao je ovde, ima mnogo odigranih finala, znam da se u Rimu oseća prijatno. Ja želim da radim i igram najbolji tenis, kako bih se našao u situaciji da se borim za trofej.

Nedavno je Novak izjavio da Rafaela Nadala smatra njegovim najvećim rivalom svih vremena, međutim, da i pored toga ima veliki respekt prema "mladim lavovima".

- Nadal je moj najveći rival. Dok Nadal i ja igramo, on će biti moj najveći rival, bez obzira na rangiranje. Poštujem i Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva, ali Rafa i imamo istoriju, zbog toga je on najveći rival - rekao je svojevremeno Đoković, koji se danas oko 15 časova sastaje sa Bugarnom Grigorom Dimitrovim u trećem kolu Mastersa u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading