CIFRE DA SE SMRZNEŠ! Organizatori Rolan Garosa OBJAVILI cene ULAZNICA! Evo za koliko možete da gledate Novaka u Parizu!

Autor:

Sport

13.05.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser pokušaće u Parizu da osvoji svoju treću titulu i ispiše istoriju "belog sporta".

CIFRE DA SE SMRZNEŠ! Organizatori Rolan Garosa OBJAVILI cene ULAZNICA! Evo za koliko možete da gledate Novaka u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Ukoliko podigne pehar u Bulonjskoj šumi, Novak Đoković će postati apsolutni rekorder po broju grend slem titula i stići do 23. titule.

Priliku, međutim, da isto učini imaće i Rafael Nadal, koji još uvek nije odigrao nijedan turnir u 2023. godini, ali je najavio da će biti deo takmičenja u Parizu. I pored toga, ipak, nastup "Bika sa Majorke" u gradu svetlosti je pod velikim znakom pitanja.

Računicu im "kvari" mladi Karlos Alkaras koji će od ponedeljka postati prvi igrač ATP liste, jer će po broju bodova preteći srpskog asa. Budući na njegovu formu, treba očekivati da "Karlitos" bude daleko veća pretnja Novaku od najvećeg rivala svih vremena Rafe Nadala.

Organizatori Rolan Garosa su u međuvremenu, odredili cene ulaznica, a one nisu nimalo jeftine. Naime, ako nameravate da prisustvujete mečevima na licu mesta i da budete deo verovatno najvećeg spektakla "belog" sporta, moraćete duboko da zavučete ruku u džep.

Prema trenutnom razvoju situacije, aktuelna cena ulaznica za prvo kolo na Filip Šatrijeu ili Suzan Lenglenu iznosi od 300 pa do 667 evra, zanimljivo, da se upravo na ovim objektima željno iščekuju mečevi Đokovića.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Rafael Nadal

Interesantno je da za drugu rundu može da se nabavi karta za 240 evra na ova dva terena, a da cena ide do 460 evra.

Što se tiče ulaznica za četvrtfinale idu od 464 evra do 1790 evra, ako želite najbolju uslugu koja može da se ponudi na Šatrijeu.

Izvesno je da Novak od četvrtfinala pa dalje neće videti niti jedan drugi stadion osim toga, pod uslovom da stigne do same završnice.

Od 534 evra se kreću ulaznice za glavni stadion što se tiče polufinala, a sve moguće pogodnosti bi imali sa kartom koja košta astronomskih 3999 evra!

Sa druge strane, ako ste srećnik da obezbedite kartu za finale najmanja cena iznosi 800 evra, dok "rasjko uživanje" i najbolje pozicije u ložama kreću se oko 8000 evra.

Nema sumjne da će oni koji budu hteli da prisustvuju spektaklu i pisanju istorije na Rolan Garosu, morati baš da se isprse!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading