NISAM POČEO DOBRO: Novak surovo iskren nakon pobede na mastersu u Rimu!

Autor:

Sport

12.05.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Taj-brejk je presudio i mentalno, dobivši taj početni set osetio sam nalet energije."

NISAM POČEO DOBRO: Novak surovo iskren nakon pobede na mastersu u Rimu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je dobio Tomasa Martina Ečeveriju 2:0 u drugom kolu mastersa u Rimu. Po setovima je bilo 7:6 i 6:2, uz dosta problema koje je Srbin imao - raspoložen rivalom i bolovi u stomakom.

 

 

- Nisam počeo dobro. Bio sam spor, on je na početku bio bolji. Prvi put smo igrali. On je mlad igrač, ima veoma dobre udarce i igru za šljaku. Odrastao je na njoj. Taj-brejk je presudio i mentalno, dobivši taj početni set osetio sam nalet energije, malo sam se i opustio, imao manje treme u drugom setu u priveo meč kraju na najbolji način - kaže Novak.

Đoković je rekao da mu je drago što se sve završilo u dva seta. Imao je izvesnih nelagodnosti, ali je sve to prebrodio.

- Ponašate se kao da ste sto odsto spremni. Ima trenutaka kada niste sto odsto fit, ali ne želite to da pokažete. Tu ste da se borite za svaku loptu. To se desilo, svaki sekund je bitan, odskok je raznovrstan, ni ovaj teren nije idealan, ali morate to da prihvatite i izvučete najbolje iz toga - zaključio je najbolji teniser planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading