GLEDAMO JOKIĆA I KIKOĆEMO SE: Legenda NBA oduševljena Nikolom! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin nastavlja da oduševljava planetu.

GLEDAMO JOKIĆA I KIKOĆEMO SE: Legenda NBA oduševljena Nikolom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpskog košarkaša Nikolu Jokića ovoga jutra su gotovo svi pohvalili zbog neverovatnih partija protiv Finiks Sansa, a jedan od njih je nekadašnji NBA as Tim Legler.

- Njihov plan je bio da izmore Durenta i Bukera jer razumeju da je Finiks tim koji je pun problema, igrali su bez Krisa Pola i još im se povredio Diandre Ejton i klupa im je kratka. Imali su šansu da ih nateraju da promašuju teške šuteve, da budu frustrirani i da potom ubrzaju igru i daju loptu Jokiću u ruke koji je načinio da sve izgleda jednostavno. Gledamo Jokića i kikoćemo se, pogledajte kako pojednostavljuje košarku i to protiv najboljih igrača na svetu, izgleda kao da može da uradi sve što poželi - rekao je Tim Legler.

Bivši bek Finiksa, Dalasa, Vašingtona i Golden Stejta je sada košarkaški analitičar.

- Džamal Marej ima teškog protivnika ispred sebe, Devina Bukera. On je "pobrao svo cveće" ovog plej-ofa i svoje mesto je želeo i Marej. Finiks igra protiv čoveka koji se dobro snalazi ako ubrzate igru, čita svaku situaciju i nikada ne uradi previše već taman toliko da budu uspešni. Volim da ga gledam, sjajan su tim, dobri za gledanje i imaju odličnog trenera - poručio je nekadašnji NBA as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading