RASKRINKALA BOŽINOVSKU! Goca krije od sina ISTINU, Zlata je raskrinkala i otkrila njihov TAJNI PLAN!

Autor:

Zabava

12.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca i Zlata planiraju da se odsele.

RASKRINKALA BOŽINOVSKU! Goca krije od sina ISTINU, Zlata je raskrinkala i otkrila njihov TAJNI PLAN!

Foto: ATA Images

Zlata Petrović, Goca Božinovska

Opšte je poznato da su pevačice Goca Božinovska i Zlata Petrović najbolje drugarice i da jedna drugoj poveravaju sve tajne. One su sada skovale plan za koji čak ne znaju ni njihova deca. Naime, odlučile su da kupe kućicu u prirodi u kojoj će živeti same i uživati.

- Goca to još ne sme da saopšti sinu Mirku, boji se da će se naljutiti jer im ona mnogo znači u onolikoj kući u Surčinu sad kad ima dvoje dece, sinove Zorana i Vukana. Goca sukoči snajki i pomogne, a da ne pominjemo što i dalje odlično zarađuje i može da finansira sve troškove oko ogromne kuće, dvorišta i bazena. Ali stalno sanja o slobodi pored svoje Zlate - priča izvor za Svet.

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Goca je jednom prilikom za medije otkrila kako su se rasporedili u kući.

- Ćerka mi je sad u stanu, ja živim u prizemlju, a sin i snaja su na spratu. Svako ima svoj mir, ako im treba nešto oni mene zovnu, ja sam uvek tu za njih, ali ne volim da sedim sa njima jer oni imaju svoje teme. Šta ima da pričamo po ceo dan - ispričala je ona za domaće medije.

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović

S druge srane, njena drugarica Zlata je gostujući u emisiji ''Sceniranje'' otkrila njen i Gocin tajni plan.

- Neću da živim u velikom stanu, hoću stančić da budem dama i gospođa neću da čistim i perem. Nekada sam zbog siromaštva patila da dođem u veliko, ali taj kompleks sam izlečila. Sad hoću da budem u nekoj baštici da imam sobicu i kuhinjicu, što kaže moja Goca i da kupimo kozu, da imamo ujutru sveže mleko, ona ne traži puno, samo da joj načupamo travu. Imamo našu rakijicu, da jedemo, da imamo po 200 kila i da nas boli uvo. I ostvariće nam se taj san - zaključila je Zlata tada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading