ZLATA RASKRINKALA GOCU! Otkrila ISTINU o pevačicinom ostavljanju bivšeg dečka Žapca na SAMRTI!

Autor:

Zabava

12.04.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović otkrila da li je Goca Božinovska ostavila svog bivšeg na samrti.

ZLATA RASKRINKALA GOCU! Otkrila ISTINU o pevačicinom ostavljanju bivšeg dečka Žapca na SAMRTI!

Foto: Youtube.com printscreen, ATA Images

Nebojša Tubić Žabac, bivši partner Goce Božinovske lošeg je zdravstvenog stanja, a kako je nedavno rekao na samrti je i veoma se loše oseća. Kako je rekao, unutrašnji ograni mu otkazuje i po drugi put vodi životnu bitku. On je tom prilikom otkiro i da li Goca zna šta mu se dešava.

- Goca? Čujemo se ponekad, šta će, jadnica, i ona ima muka. Ne vadi cigaru iz usta. Ali ne mogu da brinem o njoj jer imam svojih životnih problema. Daj bože da preteknem, ali teško. Dva puta sam bio mrtav, pa mi je svejedno da li ću sad da umrem. Ja sam živi leš - rekao je on tada za medije, a Gocina najbolja drugarica, pevačica Zlata Petrović otkrila je da li je to istina i da li su tačne spekulacije da ga je Goca ostavila na samrti.

Foto: Youtube.com printscreen

Nebojša Tubić Žabac

-  Gluposti su to velike. Jao, šta ću da čujem sve, da kažu za bilo koga, ali Goca je takav čovek da će da pomogne onom koga ne zna, a kamoli nekome s kim je bila tolike godine. Da ti kaže, kada se njemu desila ona pucnjava Goca i on tada nisu bili zajedno, a ona je sve vreme bila pored njega. I u bolnici i kada je pušten. I sada je, veruj mi. Čula sam da je on loše, ali znam da se Goca sa njegovom decom čuje svaki dan i tu je da pomogne sve što može, ona je takav čovek i zato je ja toliko volim sve ove godine - rekla je Zlata za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading