KO JE VLADIMIR KRNAČ ZBOG KOG SE SRBIJA UJEDINILA? Radi na građevini, ima ČETVORO dece, zovu ga HODAJUĆA ENCIKLOPEDIJA, a sada mu je srušen ŽIVOTNI SAN!

Autor:

Zabava

12.04.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je Vladimir Krnač zbog kog je nastao haos u čitavoj zemlji.

KO JE VLADIMIR KRNAČ ZBOG KOG SE SRBIJA UJEDINILA? Radi na građevini, ima ČETVORO dece, zovu ga HODAJUĆA ENCIKLOPEDIJA, a sada mu je srušen ŽIVOTNI SAN!

Foto: TV Prva

Vladimir Krnač

Veliku pažnju i haos u javnosti je izazvala poslednja emisija kviza ''Najslabija karika'' u kojoj je izbačen Vladimir Krnač sa 22 tačna odgovora.

Naime, njega su izbacila dva protivnika, iako nije imao nijedan netačan odgovor, a ovo je razbesnelo voditelja i glumca Nikolu Koja koji im je održao lekciju.

Foto: TV Prva

Kviz Najslabija karika

Inače, Vladimir je poznat javnosti kao takmičar u brojnim kvizovima, a najviše iz kviza ''Slagalica'' gde je otkrio da svoje četvoro dece prehranjuje tako što radi na građevini. On je iz Bačkog Petrovca, dobrovoljni je davalac krvi i radi kao bravar. 

Do sada je učestvovao u 17 kvizova, skroman je i tih čoveg kog nazivaju ''hodajuća enciklopedija''. Da je pobedio u takmičenju ''Najslabija karika'' i osvojio novac otputovao bi u Egipat, što mu je kako je i sam rekao, životna želja.

Foto: TV Prva

Vladimir Krnač

Pre 18 godina je počeo da se takmiči, a prvi kviz je bio ''Sam protiv svih''. Kako je ispričao jednom prilikom, izdvaja oblasti sport i muzika, dok sa filmom ima malo problema jer zbog obaveza ne stiže da odgleda nijedan film u celini. Literatura koju obožava su enciklopedije koje satima čita i upija znanje.

Krnač je pre svega poznat kao veliki humanista. Do sada je više od 100 puta dobrovoljno dao krv, a rukav je prvi put zavrnuo još za vreme služenja vojnog roka, piše Rtv.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading