PUKLA BRUKA! Neviđeni SKADNAL u emisiji ''Najslabija karika'', Srbija se DIGLA na noge, Kojo POBESNEO: Mene je SRAMOTA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija besna zbog nepravde u emisiji ''Najslabija karika''

PUKLA BRUKA! Neviđeni SKADNAL u emisiji ''Najslabija karika'', Srbija se DIGLA na noge, Kojo POBESNEO: Mene je SRAMOTA! (VIDEO)

Foto: TV Prva

Poslednju epizoda kviza "Najslabija karika" koji vodi glumac Nikola Kojo obeležio je neviđeni skandal, koji je razbesneo najpre glumca, a potom i čitavu Srbiju.

Naime, u igri su ostala tri takmičara, među njima i Vladimir Krnač, poljoprivrednik iz Bačkog Petrovca, koji je poznat kao ''hodajuća enciklopedija'' i koji se redovno takmiči i kvizovima znanja i uglavom osvaja prva mesta, a sada su njegovi suparnici odlučili da ga izbace iz kviza. To je razbesnelo Koja, s obzirom na činjenicu da Krnač nije dao nijedan netačni odgovor, te je održao bukvicu ostaloj dvojici takmičara i objasnio im je da postoji nešto što se zove ''viteštvo''.

Republika

Foto: TV Prva

Vladimir Krnač

- Vladimire, nijedan netačan odgovor niste imali. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja, sanjali ste da idete u Egipat posle ovog kviza.

- Da životna mi je želja - rekao je Vladimir.

- Vladimire sa 22 tačna odgovora i nijednim netačnim, Vi ste moralni pobednik, primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči i šta znači suštinsko, a šta formalno obrazovanje. Mene je sramota što moram da Vam saopštim da ste najslabija karika - zaključio je Nikola Kojo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rocker

13.04.2023 01:06

Lik je legenda, kvalitetan covek. Ovu dvojicu treba pljuvati gde god se pojave, da nauce da ne moze na kvarno da se zivi