PRVA JE POKAZALA GOLE GRUDI PRED KAMERAMA, A ONDA NESTALA! Nekadašnja učesnica Velikog brata odselila se u Ameriku i danas je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daliborka Milanković nakon rijalitija, otišla u Ameriku i promenila život iz korena.

PRVA JE POKAZALA GOLE GRUDI PRED KAMERAMA, A ONDA NESTALA! Nekadašnja učesnica Velikog brata odselila se u Ameriku i danas je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Daliborka Milanković iz Prnjavora ostala je dobro upamćena po učešću u rijaliti programu ''Veliki brat'' i po golišavim scenama koje je imala pred kamerama. Prva je pokazala gole grudi i obnažila se, a po izlasku iz rijalitija je nestala iz javnog života.

Foto: Youtube printscreen

Daliborka Milanković se prva skinula u rijalitiju

Sada živi u Los Anđelesu, po zanimanju je nutricionista i u potpunosti je promenila izgled.

Najpre je radila u jednom hotelu, stigla je i do Holivuda, a bila je veoma bliska i sa NBA košarkašem Dvajtom Hauardom.

– Ubrzo sam otišla iz Srbije i preselila se u Ameriku. Prve dve godine zivela sam u Čikagu, a onda sam se preselila u Los Anđeles, gde i dan danas živim. U početku mi je bilo dosta neobično, nisam očekivala da je tolika razlika između Evrope i Amerike. Sve je nekako veliko, široko, prostrano, a posebno u mentalitetu su bile velike razlike. Navikla sam se posle nekog vremena i sada mi prija ta njihova ljubaznost a takođe i red, rad, disciplina. Ubrzo po dolasku, u Čikagu sam upisala koledž, tako da sam nastavila sa usavršavanjem posle završenih studija u Beogradu - rekla je Daliborka svojevremeno za medije:

 

 

– Bavim se konsaltingom, imam malu kompaniju, a takođe radim i kao nutricionista, to je moja prva ljubav i jako volim taj posao. U Americi je nekako normalno da radiš po dva, tri posla, to ti daje mogućnost da organizuješ sebi život, da napreduješ, na kraju krajeva da budeš ono što želiš. Volim dosta da putujem, da upoznajem nove mentalitete, zemlje i kontinente. Kroz svako putovanje naučimo nešto novo i postajemo bogatiji u svom srcu i memoriji. Svake godine posećujem omiljenu destinaciju Srbiju i Republiku Srpsku, tamo gde mi žive najdraži. Smatram da je porodica najveće blago, zato se trudim da sto vise vremena provedem sa najmilijima – rekla je Daliborka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading