LAKAT PONOVO MUČI NOVAKA? Đoković objasnio zašto je nosio rukav na desnoj ruci!

Autor:

Sport

13.05.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole svojim potezom nakon prvog gema zabrinuo svoje navijače.

LAKAT PONOVO MUČI NOVAKA? Đoković objasnio zašto je nosio rukav na desnoj ruci!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je prevazišao prvu prepreku na mastersu u Rimu - Tomasa Ečeveriju. Međutim, gledaocima je jedan detalj privukao pažnju. Naime, najbolji na planeti je je nosio zaštitni rukav. Navukao ga je odmah posle prvog gema, pa su mnogi pomislili da ga ponovo muči lakat.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Bilo je prilično hladno, Ovih dana nisam igrao s njime, ali bilo je 17-18 stepeni i to ponekad utiče na to kako se osećam s laktom. Želeo sam da stavim rukav da osetim da je zagrejano, komfornije - rekao je Đoković posle meča.

Uprkos tome, Nole je uspeo da završi čitav posao u dva seta.

- Uvek je nezgodno igrati s nekim prvi put, pogotovo na startu, dok osetiš brzinu, spin lopte, i to kako se kreće. Drugačije je gledati snimke u poređenju sa samim terenom. Zadovoljan sam kako sam se borio, trajao je sat i petnaest minuta prvi set, zadovoljan sam pobedom - dodao je Đoković.

Srbina u drugom kolu očekuje duel sa Gregorom Dimitrovim koji je prethodno savladao Stena Vavrinku. Đoković vodi u međusobnim duelima 10-1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading