SAVLADALE GA EMOCIJE: Džikić zaplakao nakon pobede Hapoela! Srbin ronio suze zbog smrti majke (VIDEO)

Autor:

Sport

13.05.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O privatnim detaljima nije želeo mnogo da govori, ipak tuga ga je savladala.

SAVLADALE GA EMOCIJE: Džikić zaplakao nakon pobede Hapoela! Srbin ronio suze zbog smrti majke (VIDEO)

Foto: Starsport

Hapoel Jerusalim plasirao se u finale FIBA Lige šampiona savladavši Tenerife (69:68) te će se za trofej boriti protiv nemačkog Bona. Izabranici Aleksandra Džikića uspeli su da savladaju rivala iz Španije iako su u jednom momentu gubili 15 razlike.

Srpski trener se na klupi izraelskog tima u važnoj utakmici našao uprkos smrti majke, ali o privatnim detaljima nije želeo mnogo da govori, ipak bujica emocija posle utakmice i suze nisu promakle prisutnima.

- Nisam plakao zato što smo u finalu, nisam plakao zbog toga. Sve ostalo je moja privatna stvar. Izvinite, ali te stvari ne delim, jednostavno ne radim to. Iskreno, nisam bio srećan kada su moje pivatne stvari postale javne - kazao je iskusni strateg.

Vlasnik kluba međutim ranije je otkio javnosti da je Džikić zbog završnog turnira prolongirao sahranu majke za ponedeljak, a da su igrači kada im je to rekao zaplakali.

- Dirnula me je reakcija igrača, a što se prvog dela tiče - istina je, to je moj dogovor sa bratom i porodicom.

Nekadašnjem strategu Partizana i Budućnosti stigla je poruka podrške od jednog od njegovih bivših studenata iz Beograda.

- Imam problem, često nisam srećan, ali komplimenti me čine ponosnim. Možda ne srećnim, ali ponosnim da. Trudim se da pomognem ljudima. Verovatno ima i onih studenata koji imaju drugačije mišljenje o meni - naglasio je Aleksandar Džikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading