ŽELJKOV UČENIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Da nije bilo tuče, Partizan bi bio na fajnal foru!

Autor:

Sport

13.05.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda brutalno spustila "kraljevski klub".

ŽELJKOV UČENIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Da nije bilo tuče, Partizan bi bio na fajnal foru!

Foto: YouTube/Printscreen/Real Madrid Baloncesto

Željko Obradović

Završena je četvrtfinalna serija Evrolige, ali duel o kojem će se još dugo pričati je onaj između Partizana i Real Madrida.

Vodili su crno-beli 2:0 i to sa dva brejka u Madridu, ali nisu uspeli da eliminišu Špance. Opšti utisak je da bi sve bilo drugačije da nije bilo tuče na kraju druge utakmice i kazni, koje su žestoko uzdrmale srpsku ekipu.

Legenrni Šarunas Jasikevičijus, trener Barselone, koji deli isto mišljenje kao velika većina navijača Partizana. Na pitanje da li je očekivao preokret u seriji posle 0:2 u Madridu, Litvanac je imao spreman odgovor.

- Posle tuče - jesam. Pre tuče - nisam. Da su igrali do kraja sa najjačim timovima, ne bih očekivao preokret - rekao je Obradovićev učenik.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus

Litvanski trener je to pitanje dobio na konferenciji za medije posle pobede nad Obradoirom u ACB ligi (94:77), nakon koje je najvažnija tema za navijače Barselone bila povreda Jana Veselog, zbog koje je upitan njegov nastup na fajnal foru.

- Stvarno ništa ne znam o tome u ovom momentu, doktori su sa njim, radiće preglede - kratko je rekao Jasikevičijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading