SLOGA TRAŽI POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Duel sa Karađorđem uvertira za derbi koji ih očekuje!

Autor:

Sport

13.05.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Miloševca ima cilj za ovu sezonu i ide ka njemu krupnim koracima.

SLOGA TRAŽI POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Duel sa Karađorđem uvertira za derbi koji ih očekuje!

Foto: FK Sloga Miloševac

U okviru 12. kola Opštinske lige Velika Plana ekipa Sloge iz Miloševca ugostiće sastav Karađorđa (Radovanje), utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog duela je trenutni lider na tabeli sa učinkom od šest trijumfa, jedan remi i isto toliko poraza. Sloga trenutno sa 19 osvojenih bodova ima prednostu u odnosu na prvog pratioca, Omladinac iz Rakinca tri boda, ali i meč više u odnosu na drugoplasirani tim.

Kada je reč o mečevima Sloge na domaćem terenu, ove sezone su odigrali četiri susreta i upisali su isto toliko trijumfa. Njihova mreža je na svim mečevima pred domaćom publikom ostala netaknuta, dok su protivničke golmane savladali devet puta.

Do prošlog kola tim iz Miloševca je bio u seriji od šest vezanih pobeda, proteklog vikenda su remizirali na gostovanju u Krnjevu i to je u nekoj meri malo uzdrmalo ekipu, sada žele da se ekspreno vrate na pobednički kolosek.

Iz redova Sloge su povodom nedeljnog meča za naš portal izjavili:

- Igramo poslednju utakmicu na našem terenu ove sezone, želimo da pokažemo da se u Miloševcu samo Sloga pita. Protivnik je uvek neugodnik Karađorđe, ali mi imamo svoj cilj i idemo prema njemu. Nadamo se da će nam ovo biti i poslednje domaćinstvo u novom rangu takmičenja i da ćemo već sledeći put pred svojim navijačima ugostiti tim iz većeg ranga. 

Republika

Foto: FK Sloga Miloševac

Teren u Miloševcu

Nedeljni gost u Miloševcu, dugogodišnji član opštinskog ranga, sastav Karađorđa se trenutno sa četiri osvojena boda u dosadašnjem toku sezone nalazi na šestoj poziciji na tabeli. Ekipa iz Radovanaj je gotovo ceo svoj bodovni saldo osvojila na svom terenu, tri remija su upisali pred svojim navijačima, dok su jedan bod doneli sa strane.

Zanimljivo da je ekipa Karađorđa uspela da donese bod sa jako teškog gostovanja u Rakincu, sastavu Omladinca koji se takođe bori trenutno za plasman u viši rang, baš kao i njihov predstojeći rival. Tada je tim iz Radovanja remizirao na gostovanju rezultatom 2:2.

Trenutno se sastav Karađorđa nalazi u seriji od dva vezana poraza i u jako teškoj situaciji po njih dolazi gostovanje lideru na tabeli koji je pod imperativom pobede ukoliko želi da zadrži šampionske ambicije.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Sloge na gostovanju rezultatom 4:2.

Sloga (Miloševac) - Karađorđe (Radovanje)

Nedelja, 14. maj od 16 časova

Teren u Miloševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading