KADETE I OMLADINCE JE "PRERASTAO" PO ZNANJU I IGRI: Stojadinović je "vunderkind" Sloge, ali i okoline!

Autor:

Sport

30.04.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom dečku će te sigurno čuti u budućnosti i na mnogo "većoj" pozornici od trenutne.

KADETE I OMLADINCE JE "PRERASTAO" PO ZNANJU I IGRI: Stojadinović je "vunderkind" Sloge, ali i okoline!

Foto: FK Sloga Miloševac

Sastav Sloge iz Miloševca, bivši član Podunavske okružne lige, već dve sezone takmiči se u Opštinskoj ligi Velika Plana.

Republika

Ekipa se trenutno nalazi na prvoj poziciji, sa pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, ali i uz meč manje. Jedini poraz Sloga je zabeležila u prvom kolu na gostovanju sastavu Bresje Superior, od tada se nalaze u seriji od šest vezanih trijumfa.

Već je svima dobro poznato da postoje problemi u višim rangovima našeg fudbala, a isti se javljaju i u nižim ligama. U Miloševcu pokušavaju na sve moguće načine da obezbede najbolje moguće uslove za njihove mlađe generacije.

Jedan od najboljih primera da se u Slogi radi kako treba sa mlađim naraštajima je i Filip Stojadinović (16). Stojadinović je kroz omladinske i kadetske selekcije tima iz Miloševca došao do prilike da zaigra za prvi tim. U dosadašnjem toku sezone odigrao je dve utakmice za seniore i zabeležio je učinak od dva gola uz isto toliko asistencija.

Republika

Foto: FK Sloga Miloševac

Filip Stojadinović

Statističke kolone koje je Filip "punio" u mlađim kategorijama promovisale su ga u kandidata za prvi tim. Stojadinović je na tri susreta u kadetskoj selekciji mrežu protivnika zatresao čak 27 puta. 

Još jedan od dokaza kvalitetnog rada u Slogi, ali i samog kvaliteta Stojadinovića jesu i ponude drugih timova, međutim Filip je odlučio da ostane veran Slogi, da se razvija uz prvotimce i da se polako sprema za "veliku pozornicu" koju će sigurno dostići.

Prvi tim Sloge ovog vikenda je slobodan, a već sledeće nedelje publika će imati prilike da vidi Filipa na delu u Krnjevu, na gostovanju ekipi Jedinstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading